Monday, July 20, 2009

Penang Trip

Disebabkan trip ke Rawa Safaris Island terpaksa ditunda, jadi terpaksalah pegi bercuti ke pulau yg lain. Takde yg menarik pon sepanjang trip 3 Days 2 Nights ni. HEHe.. Tapi accomodation mmg SUPERB!!! Malangnya takde gmbr utk dijadikan bukti coz jiwa kacau masa kat sana.Hahaha..

Tempat yg dilawati:
1) Pantai yg indah lagi tenang
2) Rumah P.Ramlee..Huhuhuhu..Coz nenek aku nak pegi daaa
3) Bukit Bendera..Sumpah tak nak naik lagi
4) Shopping..as usual

Kemeriahan berada disana diserikan lagi dengan kehadiran Faris Haziq yg sgt versitil dalam setiap persembahan yg dilakukan. Kalo takde dier mmg sgt sunyi lah..

FARIS terjatuh ketika membuat persembahan
di Bukit Bendera

Selain daripada itu, juadah sepanjang trip pon best coz dimasak oleh chef terkemuka iaitu Mak Lang..Periuk belanga sumer dibawaknya..Malam plak ad BBQ..So mmg perut sentiasa berisi sepanjang trip..

Ni je lah gambar yg ada coz takde hati nak bergambar..
(gambar di bukit bendera)

.
.
.

THE END

4 comments:

Anonymous said...

Babe, sikitnyer gambar..Berduka lagi ker??Udah-udah la tue..Rugi trip g penang. U takde gambar si kenit tue ke? Tak puas tgk la...TC

zubalqiah said...

jiwa kacau?
ape kes?

hihi

era zuhaira said...

biase la korang...sedangkan lidah lagi tergigit..hehehe

era zuhaira said...

anyway, anonymous tak nak letak name ker??tapi cam kenal jer??ingat kan tak suka membaca...keke